De Late Genieters

Voor het diner bieden wij meerdere mogelijkheden. Hier zullen we een aantal buffetten weergeven die wij op locatie kunnen verzorgen. Wellicht heeft u zelf ideeën, kom gerust langs of neem contact op.

  • Koud buffet
  • Warm en koud buffet

Koud buffet

Vanaf 25 personen

Het koud buffet bestaat o.a. uit de hieronder genoemde gerechten:

    Royaal opgemaakte vleesschotel met o.a. Ham,  Fricandeau, Rosbief, Paté, Salami, Chorizoworst, Rollade.
    Huzarensalade gegarneerd met hamsnippers,tomaat,zilveruitjes en augurkjes.
    Vleessalade opgemaakt met halve eieren, (Russische ei)
    Gevulde soesjes met paté.

    Zalmsalade gegarneerd met zalmsnippers en rivierkreeftjes.
    Gevulde tomaten, gevuld met Hollandse garnalen met cocktailsaus.
    Gerookte vissoorten o.a. Palingfilet, Zalmfilet, Makreelfilet.
    Feestelijk opgemaakte Haringschotel met uitjes en augurk.

    Kaasplateau met diverse kaassoorten geserveerd met olijven, gember en mosterd.
    Kruidenboter, roomboter en tapenade.
    Allen geserveerd met stokbrood en diverse broodjes, toast en crackers.

    Bavarois geserveerd met slagroom.
    Fruitsalade met vers fruit o.a. ananas, meloen, druiven, kiwi, aardbeien.

Koud / Warm buffet

Vanaf 25 personen.

    Royaal opgemaakte vleesschotels met o.a. Ham, Fricandeau, rosbief, Paté, Salami, Chorizoworst.

    Feestelijk opgemaakte visschotels met o.a. Palingfilet, Zalmfilet, Hollandse en Noorse garnalen, Nieuwe haring, Makreel.

    Kaasplateau met diverse kaassoorten geserveerd met olijven, gember en mosterd.

    Rauwkostsalade gegarneerd met o.a. paprika, wortel, bloemkool, bleekselderij, radijs, komkommer en tomaatjes. Kruidenboter, roomboter en tapenade.

    Allen geserveerd met wit en bruin stokbrood, toast en crackers.

Voor het warme buffet hebben wij verschillende gerechten geselecteerd, waaruit u 3 gerechten kunt kiezen.

  1. Gepocheerde Zalmfilet met dille-room saus
  2. Paella
  3. Stoofvlees / Sudderlappen
  4. Saté met pindasaus
  5. Gegrilde kipdrumsticks
  6. Kipfilet stukjes met kerriesaus met groente
  7. Spaghetti Napolitana, of Bolognesesaus
  8. Vegetarische gerechten zijn in overleg mogelijk
    Bij alle warme gerechten worden seizoensgroente, gebakken krieltjes, en/of witte rijst geserveerd.
    Bavarois, geserveerd met slagroom.
    Fruitsalade met vers fruit o.a. ananas, meloen, druiven, kiwi,aardbeien.